If there’s a whisk, there’s a way.

Taarten en cupcakes voor iedereen, dat is het idee. Jouw favoriete smaak uitgewerkt zoals jij het voor ogen hebt! Wij hebben al een heleboel smaken in het assortiment, maar mocht je een smaak missen, dan horen wij dat graag. Ook zijn nog niet alle combinaties onder de bestelmogelijkheden op de site opgenomen. Mocht jouw wens er niet tussen staan, neem dan gerust contact op via ons contactformulier of via whatsapp: 06-81142037. Voor meer informatie over taarten op maat kan je hier klikken.

Verder kan je bij ons terecht voor gebak waarbij rekening gehouden moet worden met:

Allergieën

Allergieën vrijwel alle allergieën. Diëtist controleerd receptuur altijd.

Suikervrij

Suikervrij zonder geraffineerde suiker, geen kunstmatige zoetstoffen, geen siropen.

Koolhydraatarm

Koolhydraatarm geschikt voor diabetici en past in een koolhydraatarm dieet zoals Atkins en keto.

Wij verzorgen ook cake tables. Dit zijn all inclusive bestellingen waarmee je een hele tafel kan vullen met allerlei heerlijkheden naar keuze.

Binnen Amsterdam bezorgen wij voor €14,95. Vanwege de hoeveelheid bestellingen kunnen wij niet altijd bezorgen. Wil je jouw bestelling laten bezorgen, dan kan je dit bij ons aangeven.

Hoe weet je of je op tijd bent met je bestelling? Dat is lastig. De ene keer zitten wij al voor een hele maand vol, of juist heel veel weekenden achter elkaar en het andere moment hebben wij diezelfde week nog gewoon plek. Je kan altijd even een berichtje sturen om te vragen of een bestelling plaatsen mogelijk is voor een bepaalde datum.

Hulp nodig bij een goed excuus voor een taartje? Daar willen wij je best bij helpen! Je kan bijvoorbeeld denken aan: verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, babyshowers, gender reveal feestjes, geboorte, een baby 100 day party, valentijnsdag of andere liefdevolle momenten, feestdagen, als bedankje, afscheid- en welcome back momentjes, om iemand in het zonnetje te zetten, als iemand geslaagd is of zijn/haar diploma behaald heeft, of bij het behalen van een rijbewijs, een jubileum en noem maar op. Maar zonder goede reden kan je natuurlijk ook gewoon genieten van onze taartjes!