Over Cake and cooky

Altijd koekjes in de oven. Mijn hobby begon ik te delen op Instagram. De foto’s waren van super slechte kwaliteit, maar wat was ik trots op de baksels. Toen kwam in 2015 een collega met de vraag of ik haar bruidscupcakes wilde maken. Eh… JA! Tot diep in de nacht was ik bezig met de versiering, maar ik merkte meteen dat dit me erg veel energie gaf! Dit zou ik wel vaker willen doen en zo ontstond Cake and Cooky onofficieel. Ook mijn moeder is dol op bakken en al snel werden wij een team. In dit prille begin hoopten wij op misschien wel één verjaardagstaart-bestelling per week, maar onverwacht snel na onze start stonden wij zeven dagen per week hele dagen in de keuken.

Wij willen graag dat iedereen van onze taarten kan genieten. En met iedereen bedoelen wij ook echt iedereen; welke allergie/intolerantie er ook speelt, wat voor levensstijl of geloofsovertuiging je ook aanhangt, we maken gebak naar ieders eigen speciale smaakwens(en). Hierbij is ons uitgangspunt is dat ons gebak ook echt ons eigen gebak is en daarom maken wij alle bestellingen vers en ‘from scratch’. Dus zonder pakjes, zakjes en mixen.

Wij zijn ontzettend blij dat wij deze stap hebben gemaakt. Van hobby tot een echt bedrijf, een thuisbakkerij. Wie had dat ooit gedacht?! Ik ontvang graag een berichtje als je vragen hebt over ons gebak of een bestelling wilt plaatsen!
Liefs, Charlotte