Cake and Cooky heeft af en toe speciale sweetboxen. Heerlijk om thuis van te genieten, maar ook heel leuk om cadeau te doen. Je kan de box zelf samenstellen en de mogelijkheden zijn per keer verschillend. Hou onze social media goed in de gaten voor nieuwe data, of kijk af en toe even op deze pagina. De boxen dienen vóór het afhaalmoment besteld te worden. De eerst volgende sweetboxdata zijn:

Zondag 20 december 2020 
Vanille mix cupcakebox
Keuze uit smaken:
– Vanille
– Vanille/framboos
– Gele room crumble
De cupcakes gaan vanaf 6 stuks. Combineren van smaken is mogelijk.  De prijs is €2,50 per cupcake. Afhalen tussen 10 en 11 uur in Amsterdam oost.

Zondag 20 december 2020
Glutenvrije red velvet cupcakes

De glutenvrije red velvet cupcakes gaan vanaf 6 stuks. Combineren van smaken is mogelijk.  De prijs is €2,50 per cupcake. Afhalen tussen 18 en 19 uur in Amsterdam oost.

Donderdag 24 december 2020 
Kerst sweetbox
Cupcakes, keuze uit smaken:
– Red velvet
– Raffaello
– Oreo
– Chocolade (ook vegan mogelijk)
– Black forest
– Vanille
– Vanille/framboos
– Gele room crumble
De prijs is €2,50 per cupcake.

Daarnaast hebben wij andere zoetigheid voor in de sweetbox:
– Brownie XL
– Vegan bananabread
– Cakepopsicle
Dit lekkers gaat voor €3,00 per stuk.
Minimale bestelbedrag bij afhalen is €12,50. Minimale bestelbedrag bij bezorging is €15,-. Afhalen tussen 11 en 12 uur in Amsterdam oost.

Bestellen kan tot een dag van te voren, maar let op (!) we zijn vaak al eerder uitverkocht. Dus wees er op tijd bij met jouw bestelling. Bestellen kan via Whatsapp (06 811 42 037).